Kompresszor szerviz

Kompresszor szerviz mint szolgáltatás szerves, de mindinkább túlnyomó része cégünk szolgáltatási profiljának. Minden eladott készüléknek élettartalma során szüksége van karbantartásra, szervizre, folyamatos ellátásra. Az általunk forgalmazott márkák, mint a DENV-AIR, Gardner-Denver, Adicomp, Aircraft, Stanley, Shamal készülékek szervize mellett szervizszolgáltatásra szakosodott cégünknek nem jelent problémát a Magyarországon forgalmazott többi márka ellátása sem.

Igény esetén el tudjuk látni az Atlas-Copco, Kaeser, Alup, Almig, Abac-Balma, Agre, Boge, Compair, Sullair Tamrotor, és további márkák készülékeinek szervizét, karbantartását is.
Kompresszor szerviz
A készülékpaletta nem csak a kompresszorokra terjed ki, hanem a hozzájuk tartozó levegő kezelő berendezésekre is, mint hűtveszárítók, hálózati szűrők, szétválasztók, stb.. Az olajkenésű és olajmentes kompresszorok karbantartásával, alkatrész ellátásával egyaránt foglalkozunk.

A kompresszorok javításakor nagyon sok múlik a gyorsaságon, hiszen a termelő berendezések meghibásodásakor sokkal több forog kockán, mint a készülék állapota. Sokszor a kiesés meghaladhatja a berendezés értékének többszörösét is.
Szervizvezetőink elérhetősége direkt, így a hiba orvoslása is a lehető legkevesebb időt veszi igénybe. Cégünk a lehető legrövidebb idő alatt kiszáll a helyszínre, hogy újra termelésre bírja a hibás berendezést. Mindezt az ország területén két telephelyről végezzük, hogy a gyorsaság mellett költséghatékonyabbak is lehessünk.
A hirtelen fellépő üzemzavarok esetén, telefonon azonnal, személyesen néhány órán belül ügyfeleink rendelkezésére állunk, hogy lehetőség szerint még aznap, ismételten termelni tudjon a meghibásodott berendezés.

Amennyiben nincsen raktáron a szükséges alkatrész, külföldi partnercégeink segítségével még a nagyobb fődarabok beszállítási ideje is minimalizálható.
helyszíni kiszállás - kompresszor szerviz az ország egész területén
helyszíni kiszállás
hibalista kiolvasás kompresszor javítás előtt
hibalista kiolvasás
kompresszor javítás utáni tesztüzem
javítás utáni tesztüzem

Preventív javítás, tájékoztatás

Ügyfeleinket, igény szerint állapot felmérési munkalapok segítségével dokumentálva tudjuk informálni a várható javítási munkálatokról, hogy ne az „eseti tűzoltás”, hanem inkább a „megelőzés” legyen szolgáltatásunk mottója.

Ezen megbeszélések, és tanácsadások során elkerülhetőek, minimalizálhatók, kivédhetőek azok a hirtelen fellépő hibák, melyek a kompresszorok helytelen kezeléséből, telepítéséből és karbantartásából adódhatnak.

Helyszíni javítás

Szervizünk helyszíni kiszállással javítja elektromos telepített kompresszorokat.
Mobil, dugattyús, és kisebb kompresszorokat telephelyünkön, műhelyünkben látjuk el. Amennyiben ügyfelünk nem rendelkezik szállítmányozásra alkalmas járművel, ebben is tudunk segíteni.

Javítási költség

A kompresszorok javítása során az első lépés a hiba megállapítása, mely nem díjmentes, de a javítás megrendelésekor a végösszegből levonásra kerül.

Tevékenységünk az eseti szervizektől kezdve, általány díjas karbantartásig igen sokrétű,
Mindig megpróbálunk alkalmazkodni ügyfeleink igényeihez - mind költség, mind idő vonalon, de ettől függetlenül az elvégzett munka magas minősége mindig állandó.

Pontos tájékoztatást tudunk adni üzemórákról, várható költségekről, karbantartási időpontokról, várható alkatrész igényről. Professzionális szerviz technikusaink ismerete biztosítja, hogy jelentősen több készülékhez értenek, mint ami értékesítési palettánkon szerepel. Több, mint 30 év tapasztalatával megszerzett szakmai tudásunkat tesszük le az asztalra névjegyként, és állítjuk azt ügyfeleink szolgálatába minden egyes találkozáskor.


Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink mindenképpen megoldást kínálnak felvetett problémájára.
Denv-Air Kft.
Székhely
1116 Budapest,
Nádudvar utca 12. 

Telefon, fax: +36 1 226 6527 
Telefon, fax: +36 1 424 7921
Mobil: +36 70 454 9589
Szerviz: +36 70 454 9587

E-mail: denvair@denvair.hu
Telephely
9028 Győr,
Sági út 5.

Telefon: +36 96 528 987
Fax: +36 96 528 988
Mobil: +36 70 454 9584
Szerviz: +36 70 454 9582

E-mail: gyor@denvair.hu